27 Ocak 2014 Pazartesi

Şoför Kiralama


Sizlere Profesyonel Şoför Kiralama Hizmeti Sunuyoruz.Şoför Kiralama Sektöründeki 4 Yıllık Deneyimimiz ve Özgüvenimiz ile Bu Hassas Sektörün Öncüsü Olan Firmamız Sizlere Başta İstanbul Olmak Üzere Bir Çok Şehirde Deneyimli Sürücülerimizle Part Time Şoför Hizmeti Sunuyoruz...!!!

şoför ve vale kiralama

şoförkiralamaCanınız Kıymetlidir ki Malda Canın Yongasıdır Özenle Baktığınız ve Sahip Olmak İçin Bir Servet Harcadığınız Aracınızı Bilmediğiniz İnsanlara Teslim Etmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Çok İyi Biliyoruz. Bu Manada Gerek İstanbul'da Gerekse Farklı Diğer Şehirlerde Özenle Seçilmiş Personelimiz Görevinin Bilincinde ve Hassasiyetindeki Ekibimizle Sizlere Kendi Özel Şoförünüzü Aratmayacak Bir Hizmet Sunmayı ve Bunu Yaparkende Bütcenize Yük Olmamayı Hedef Edinmiş Bulunmaktayız Hangi Amaç İle Olursa Olsun Şehir İçinde ve Şehir Dışında Sizlere Refakat Etmek Bizim İçin Yanlızca Bir İş Değil Aynı Zamanda Onurdur.

Siz Aracınızda Olun Yada Olmayın Aracınız Bizimle Güvende Ve Önceden Belirlenmiş Rota Dahilinde İstediğiniz Zamanda İstediğiniz Yere Aracınızı Götürüyoruz. Bu Manada Fiyatlarımız Gidilen Yerin Mesafesine Göre ve Personelimizin Dönüşte Harcayacağı Paraya Göre Değişirken Yinede Minimum Bir Kazançla Bu Hizmeti Sunmayı Garanti Ediyoruz. Bu Sektörde Günü Kurtarmak Değiil Hem İhtiyacınızı Karşılamak Hemde Sizlere Daha Sonralarıda Hizmet Verebilmeyi Kendimize Amaç Edinmiş Bulunmaktayız. Biz Rakiplerimizin Bu İşi Hangi Fiyata Nasıl Yaptıkları Değil Müşterilerimizin Memnuniyetine ve Göndereceğimiz Sürücülerin Yoldaki Maaliyetlerine Göre Belirleriz İddiamız En İyi ve En Hesaplı Hizmeti Sunabilmektir Bu Hizmet Şoför Kiralama Ajansı'nın Sizlere Sunmuş Olduğu Bir Hizmettir.

valekiralamaDiğer Vale Hizmetimiz Rezidans ve A.V.M Gibi Merkezlere Yönelik Yada Organizasyon, Davet Gibi Aktiviteleriniz İçin Vale Park Hizmetimizdir. Açılış , özel davet, düğün, kokteyl, parti, organizasyonlarınızda size destek vermek için hazır bekliyor Özel Davetlerinizde , Tecrübeli Vale Ekibimiz ile Şoför Kiralama Ajansı Park Hizmetimiz Emrinizdedir Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Arayınız… Vale park işlemi sırasında araç alındıktan sonra içinde değerli eşyaların olup olmadığı müşteri bilgisi dahilinde kontrol edilerek araçlar teslim alınır.
kuryeFirmamız Motorlu, Arabalı yada Yaya Kurye Hizmeti Sunar, Tüm Özel ve Resmi Gönderileriniz Tecrübeli Kuryelerimiz Tarafından Hızlı Ve Güvenli Bir Şekilde Adrese Teslim Edilir Minimum 1 Saat Maximum 3 Saat Bizler Müşterilerimize gönderinin ne olduğunu sorarız gönderinin cinsine veya hassasiyetinene bağlı olarak kurye seçenekleri sunarız   .
rentrentacarDiğer Servislerimiz Kailteli Araçlar Eğitimli Sürücülerimiz İle Transfer, Shuttle ve Personel Servisimiz Bulunmaktadır, Hedefimiz özellikle havaalanına geliş ve gidişlerde yerli ve yabancı müşterilerimize konforlu bir ulaşım sağlamaktır. Transfer Hizmeti Size Özel Konforlu, Özgür Bir Seyahat, Sıcak Bir Karşılama İçin Bizi Tercih Edin… Seçkin rent a car firmaları arasında en güvenilir, rahat, konforlu ve profesyonel hizmet sunmayı amaçlayan Rent A Car, havalimanı rent a car ve konforlu araba kiralamada ön plandadır. Çalışanlarımızın esnek, düşünen, rekabetçi, yenilikçi, kalite yönetimi felsefesini yaşam biçimi haline getirmiş, sinerji oluşturan, değişime hızla ayak uydurabilen bireylerden oluşması da diğer rent a car şirketlerinden ayrıca farklarımızdandır.  nakliyatvetaşımacılıktasimacilikEvden Eve Nakliye Hizmetimizle Emrinizdeyiz. Evden Eve & Ofisten Ofise Şehir İçi & Şehir Dışı Profesyonel Nakliyat İşleri Bilumum Taşımacılık İşleri Sorunsuz Kaliteli Evden Eve Taşımacılık Cazip Fiyatlı Evden Eve Nakliyat Hizmeti Sunuyoruz.. Evden Eve Nakliyat Sektöründe Ülkemizin Dört Bir Yanında Tecrubeli Eleman Kadrosu Ve Geniş Araç Filosu İle Emrinizde

Şoför ve vale kiralama hizmetleri